Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia
41,00 zł
Brutto
Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia
Książka Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych.
Publikacja Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.
Publikacja Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.